Daikin EMURA FTXJ25MW/RXJ25M

 

 • Többzónás intelligens szem
 • Stílusos burkolat ezüst-antracit vagy matt kristályfehér színben
 • Párásítás/párátlanítás
 • Komfort légáramlás funkció
 • Nagyteljesítményű üzemmód
 • Gazdaságos üzemmód
 • Kültéri egység csendes üzemmód
 • Alacsony zajszint
 • Extra szűrő
 • 3-D légáram

739 800 Ft

Daikin Emura FTXJ25MW/RXJ25M klímaberendezés

daikin-logo

Daikin Emura FTXJ25MW/RXJ25M klímaberendezés a jellegzetes kivitelezés és mérnöki tapasztalat nagyszerű egységet alkotja az elegáns, matt kristályfehér burkolatával. Az ezüst allergén eltávolító és légtisztító szűrő kiszűri az olyan allergéneket, mint a pollenek, ezzel folyamatosan tiszta levegőt biztosít. Daikin Residential vezérlő: vezérelje a beltéri egységet helyi hálózaton vagy interneten keresztül bárhonnan. Az R32-es hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal csökkentik a környezeti hatásokat, ami a magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez. Akár A +++ szezonális hatékonysági értékek hűtés és fűtés terén a modern technológiának és a beépített intelligenciának köszönhetően. A Daikin Emura többször ki lett tüntetve a kiváló tervezésének köszönhetően. 2-zónás mozgásérzékelő: más lesz a légszállítás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki; ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos beállításra kapcsol. Különösen csendes működés közben: alig hallható A hangnyomás szint lecsökken 19 dbA-re! Hangalapú parancsok az Amazon Alexa vagy a Google Assistant használatával az olyan fő funkciók kezeléséhez, mint a beállított érték, üzemmód, ventilátorsebesség, stb. A 3D légszállítás egyesíti az automatikus függőleges és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson

Daikin klíma japán

Inverteres technológia

 • A légkondicionálókban használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, viszonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített speciális funkciókról.

FORMA. FUNKCIÓ. ÚJRAGONDOLVA.

 • A dizájn kiemeltem fontos, ezért alkottuk meg a karcsú, elegáns beltéri egységeket, amelyek remekül egészítik ki a szoba berendezését. A szép külső intelligens technológiával párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortot biztosít.

EURÓPÁBAN TERVEZVE EURÓPA SZÁMÁRA

 • A Daikin Emura berendezések a folyamatos fejlesztés eredményeképpen kiváló minőségű légkondicionálási megoldást nyújtanak európai környezetekben. Az új generáció további funkciókkal bővült, így még kiválóbban teljesíti az európai esztétikai elvárások, műszaki feltételek és felhasználói igények követelményeit.

DÍJNYERTES DIZÁJN

 • A Daikin Europe N.V.  büszkén jelenti be, hogy a Daikin Emura elnyerte a Reddot dizájn díjat 2014-ben. A Daikin Emurát egy nemzetközi zsűri értékelte, aki ezt a díjat – mint a minőség pecsétjét – csak olyan berendezésnek ítéli oda, mely dizájnját tekintve jelentős mértékben kiemelkedik a többi összehasonlítható berendezéshez képest.

3-D LÉGÁRAMLÁS

 • A 3-D légáramlás tökéletes komfortot biztosít akár automatikusan, akár kérésre. A légáramlás állítható,
  nem csak fel és le irányban, hanem egyik oldalról a másikra, amely lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozza
  a helyiségben a levegő irányát.

TÖBBZÓNÁS INTELLIGENS SZEM

 • A többzónás intelligens szem automatikusan érzékeli az emberek jelenlétét
  a helyiségben és a légáramlást elirányítja róluk, megvédve őket a huzathatástól. Energiát is segít megtakarítani azáltal, hogy megmondja a légkondicionáló egységnek, hogy mikor üres a helyiség és 20 perc eltelte után energiatakarékos üzemmódra váltat át, ahol alacsonyabb a hűtési, vagy fűtési teljesítmény, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet tart a helyiségben.

Párásítás / párátlanítás

 • A legjobb teljesítmény és komfort biztosításához a Daikin technológia kiegészítő víztartály nélkül bármely hőmérsékleten a levegő páratartalmát is szabályozza.

Csendes működés

 • A beltéri egységeink a tökéletes komfort érdekében rendkívül csendesek.

KOMFORT LÉGÁRAMLÁS ÜZEMMÓD

 • A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓD

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondicionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓD

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin Emura FTXJ25MW/RXJ25M berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

Tiszta levegő

 • A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a dohány és a házi állatok szagát. Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Alacsony zajszint

 • 19 dB(A) hangnyomás szintjével az új Daikin Emura FTXJ25MW/RXJ25M beltéri egység szinte észrevétlenül biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.

További információk

Hűtő teljesítmény

2,5 kW

Fűtő teljesítmény

3,4 kW

Szoba méret

15-25 nm

Inverteres

igen

Energiaosztály

A++/A++

Hatékonyság SCOP

4,6

Hatékonyság SEER

8,6

Hangnyomás szint beltéri egység

19/38 dB

Hangnyomás szint kültéri egység

46 dB

Működési tartomány (hűtés)

-10…+46 °C

Működési tartomány (fűtés)

-15…+18°C

Beltéri egység méret

998x303x212 mm

Kültéri egység méret

765x550x285 mm

Beltéri egység súly

12 kg

Kültéri egység súly

35 kg

Garancia

3 év