Gree Lomo Plus GWH18QD

– IDŐZÍTŐ
– WI-FI VEZÉRLÉS
– INFRA TÁVIRÁNYÍTÓ
– COLD PLASMA SZŰRŐ
– LCD KIJELZŐ
– EGYEDI DESIGN
– TURBO FUNKCIÓ
– 8°C-OS TEMPERÁLÁS
– HŰTÉS -15°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG
– FŰTÉS -15°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG
– VENTILÁTOR SEBESSÉGÉNEK BEÁLLÍTÁSA
– ÓRA BEÁLLÍTÁS/KIJELZÉS
– LÉGÁRAM IRÁNYÁNAK BEÁLLÍTÁSA
– TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL)

2,6 – 3,2 – 4,6 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

290 700 Ft

Gree Lomo Plusz GWH18QD Klímaberendezés

A Gree Lomo Plusz GWH18QD klímaberendezés kiváló választásotthoni hűtő-fűtő eszközként 4,6 kW teljesítménnyel. Ideális 31 m²-es szoba hűtésére és fűtésére. Az inverteres kompresszorral rendelkező Lomo Plusz klíma -15 °C külső hőmérsékletig biztosítja a tökéletes hűtést és fűtést. I Feel funkcióval rendelkezik. A távirányítóban egy mini hőmérő helyezkedik el,mely segítségével mindig az Önnek megfelelő hőmérsékletet tarthatja a szobákban. Cold Plasma szűrővel lett ellátva a készülék, amely hatékonyan tisztítja a levegőt és elpusztítja a baktériumok 90%-át. Ennek köszönhetően allergiás és légúti megbetegedéses tünetekkel küzdő betegek is gond nélkül használhatják a klímát. A klímaberendezést ha hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az Öntisztító funkciónak köszönhetően a Gree Lomo Plusz egy gombnyomásra kiszárítja a nedves felületet és ezzel megakadályozza a penész megtelepedését. Energiaosztálya rendkívül kedvező, A++/A+.

klíma hűtésHűtés:

Hűtőteljesítménye: 4,6 kW. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

 

fűtés klímaFűtés:

A Gree Lomo Plusz GWH18QD klímaberendezés: fűtés rásegítésre javasoljuk. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az intelligens leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, ennek köszönhetően növeli a fűtés hatásfokát. Az automatikus leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

wifi klímaWifi:

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Lomo Plusz GWH18QD klímaberendezést távolról is szabályozhatja, ki/be kapcsolhatja és az időzítőjét programozhatja.

 

 

Környezettudatosság:

A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

Főbb tulajdonságai

 • Intelligens leolvasztás. A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A GREE I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
 • I feel Funkció. egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletet és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet
 • G10 Inverter technológia a GREE gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1HZ frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenti, ezzel rendkívüli energiahatékonyságát elérve
 • Cold Plasma. Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.
 • Energiatakarékos. Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5W áramot fogyasszon
 • A formás beltéri egység kellemesen passzol bármely szoba dekorációjába
 • csepptálca kialakításának köszönhetően a keletkező cseppvíz könnyen a kifolyó nyíláshoz jut, és nehezebben fagy meg a csepptálcában
 • Memória funkció. A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább.
 • Wi-Fi vezérlés
 • Időzító
 • Infra távirányító
 • 8°C-os temperálás
 • Ventilátor sebesség állítás
 • Légáram irányának állítása
 • LCD kijelző

További információk

Hűtő teljesítmény

4,6kW

Fűtő teljesitmény

5,6 kW

Szoba méret

45-65 m²

Inverteres

igen

Energiaosztály

A++/A+

Hatékonység SCOP

4,0

Hatékonység SEER

6,1

Beltéri méret (sz/m/mé)

970x300x224

Kültéri méret (sz/m/mé)

842/596/320

Garancia

5 év